„Am făcut o greșeală de redactare în declarația de avere. Mașina mea a fost fabricată în 2005 și nu costă 40.000 de euro”

# Declară managerul Spitalului de Pediatrie, Floriana Gheorghe

În ediția anterioară a săptămânalului „Atitudine în Argeș” am precizat, conform declarației de avere a Florinei Gheorghe, managerul Spitalului de Pediatrie, că aceasta și-a achiziționat, după ce a ajuns în fruntea unității spitalicești, un Mitsubishi Pajero Sport. În declarația de avere a Florinei Gheorghe apare că autoturismul respectiv a fost fabricat în 2017. Iar după o scurtă documentare, am aflat că mașina valorează, pe piață, peste 40.000 de euro. După apariția materialului, Florina Gheorghe ne-a contactat pentru a face mai multe referiri în ceea ce privește anul achiziționării autoturismului său. Managerul Spitalului de Pediatrie ne-a precizat că, de fapt, mașina a fost fabricată în anul 2005, nicidecum în 2017.

Pentru a dovedi că nu are nimic de ascuns, aceasta a venit însoțită cu toate documentele mașinii, inclusiv cu cartea de identitate a vehiculului. I-am precizat că acest lucru nu apare și în declarația de avere, acolo unde scrie, negru pe alb, că anul de fabricație al mașinii este 2017. Uitându-se cu atenție pe declarație, a recunoscut că a făcut o greșeală de redactare. Mai mult, Florina Gheorghe ne-a mărturisit că mașina respectivă a fost achiziționată de familia sa încă din anul 2005, în leasing, dar până în anul 2017 a fost trecută pe firma soțului său.

 

Florina Gheorghe: „Mașina a fost achiziționată în 2005, înainte de a mă angaja la Spitalul de Pediatrie”

„Pot să vă spun că, dintr-o greșeală de redactare la declarația de avere, la bunuri mobile – autoturism –, am trecut anul de fabricație 2017 în loc de 2005, cât e, de fapt, anul său de fabricație. În 2005, firma Service Balkan Service reprezentată de soțul meu în calitate de asociat unic a achiziționat  prin leasing un Mitsubishi Pajero Sport. În 2007, după achitarea leasingului, am înregistrat mașina pe firmă ca proprietar. Având în vedere costurile foarte mari la impozite, taxe și restul, în 2017, soțul meu s-a decis să trecem mașina de pe persoană juridică, pe persoană fizică și tot atunci am trecut-o și în declarație. Anul fabricației autoturismului este 2005 și a fost achiziționată pe 17.11.2005, înainte de a mă angaja la Spitalul de Pediatrie. Deci, ea nu e fabricată în 2017 și nu costă 40.000 de euro. Chiar am încercat să vindem mașina și ni s-au oferit numai 5.000 de euro…”, a precizat Florina Gheorghe.

Click AICI pentru vizualuzare ducument
În cele din urmă, managerul Spitalului de Pediatrie a modificat și declarația de avere, completând, la data de fabricație a SUV-ului, anul 2005 în loc de 2017. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea