Culmea culmilor! Fostul primar și actuala primăriță din Ștefănești, împreună, împotriva tuturor!

Lavinia Năstase este, de puțin timp, consilierul pe probleme de cultură al primarului din Ștefănești, Ioana Dumitru. La ultima ședință de consiliu local, aceasta a ținut o scurtă alocuțiune cu privire la locul și rolul Brătienilor și Goleștilor, atât în istoria locală, dar și în cea a țării.

Ținând cont că ziua de 1 Decembrie se apropie, proaspăt numita consilieră a venit cu propunerea ca fiecare ales local sã-şi doneze indemnizaţia – numai pentru o lună - pentru a se putea organiza cum se cuvine evenimentul, precum şi ziua de Moş Nicolae, prilej cu care toţi copiii din Ştefãneşti sã primeascã mici cadouri.

Prima care şi-a donat salariul pe o lunã a fost chiar Lavinia Năstase, fiind vorba de prima ei leafã în noua funcţie pe care o ocupã. De asemenea, primãriţa Ioana Dumitru a fost de acord, imediat, să își doneze întreg salariul pentru o lună cauzei expuse. Culmea empatiei, acelaşi gest a fost fãcut şi de fostul edil, Dorin Bãrbuceanu, acum consilier local, cei doi dovedind, astfel, că războaiele politice pot fi amânate pentru o cauză nobilă. Frumosul gest a mai fost repetat doar un ales PMP. Restul consilierilor, în frunte cu vicele Ion Mihalcea, au spus un mare NU proiectului. Doar că Ioana Dumitru și Lavinia Năstase au găsit, ulterior, aliați mai de nădejde pentru susținerea ideii. Consilierii ”contra” au mai fost anunțați că se pregătesc și alte proiecte culturale, printre care și prima monografie a localității. Felicitări!
Laurențiu Stoica

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea