S.Ed.C. Mioveni - Specialiști la dispoziția dumneavoastră! SERVICIUL SALUBRITATE

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni execută prestații de salubrizare stradală și întreținerea curățeniei stradale. Activitatea se desfășoară pe formații de lucru, fiecare dintre acestea fiind coordonată de un șef de formație. Operațiunile de măturat manual și mecanizat, curățare și răzuire a rigolelor, spălare, stropire, întreținere a căilor publice se realizează în scopul păstrării unui aspect salubru al orașului. Întreținerea curățeniei se face zilnic, fiind vizate atât străzile cât și spațiile verzi stradale, spațiile de agrement sau parcările.

Interesul societății noastre pentru modernizarea activității s-a concretizat prin investiția continuă pe care o facem în aparatură și utilaje specifice activității.
În ceea ce privește serviciul de salubritate, pe lângă angajații ce activează în acest sector, societatea dispune și de dotări moderne. Am introdus măturatul și spălatul mecanizat al străzilor, mărind astfel semnificativ calitatea serviciilor de salubrizare. Pentru a reduce riscul de îmbolnăvire a populației ca urmare a acțiunii patogene a microorganismelor existente în praful stradal, societatea noastră stabilește un interval orar pentru efectuarea operațiunilor de stropire, măturare și spălare a căilor publice. Intervalele orare sunt alese astfel încât să se evite perioadele la care se produc aglomerații.
Tipuri de servicii prestate de societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, pe bază de comandă sau prin încheiere de contract:
• Servicii curățenie parcări subterane și supraterane;
• Servicii curățenie generală;
• Servicii curățenie zilnică și de întreținere;
• Servicii curățenie după constructor;
• Servicii curățenie industrială (spații depozitare, spații de producție, hale industriale);
• Servicii de întretinere spații verzi/parcări;
• Servicii deszăpezire mecanizată și manuală.
Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, sau direct la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, oraș Mioveni, județul Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea