Balul săptămânalului Ancheta, un eveniment devenit tradiție

Vinerea trecută, săptămânalul argeșean “Ancheta” a adunat la un loc sute de personalități la ea de-a XV-a ediție a balului omonim, eveniment intrat deja în conștiința mediului politic, administrativ și de afaceri al județului. Anul acesta “Balul Ancheta” s-a desfășurat sub egida “Fabricat în Argeș”, un moment special fiind dedicat brandurilor argeșene, branduri cunoscute și recunoscute nu doar la nivel național ci și internațional.
Ca de fiecare dată, a fost lansat, cu această ocazie, și catalogul “Cei mai puternici oameni ai Argeșului”.
În acest an, la categoria mediul economic cele mai multe voturi le-au primit: Gheorghe Badea (S.C. Subansamble Auto), Virgil Dumitru (grupul de firme Comesad), Yves Caracatzanis (director general Dacia şi al Grupului Renault România). Frumos, un premiu a fost dedicat memoriei celui care a fost Constantin Stroe (fost președinte ACAROM). Titlul de "CEL MAI PUTERNIC OM AL ARGEȘULUI" la categoria administrație – politică a revenit lui Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.
La balul Ancheta au fost prezente numeroase personalități județene și nu numai. Un eveniment frumos, devenit, așa cum am scris, tradiție. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea