Întrunire AOA-ITM Argeș pe teme legislative

Joi, 23 noiembrie 2017,  orele 16.00, AOA Argeș împreună cu ITM Argeș  a organizat la casa Dimitrie Dima un simpozion pe teme legislative  în cadrul căruia s-a dezbătut noile prevederi din legislația muncii  și norme de securitate și sănătate în muncă .
La eveniment au participat reprezentanți de la  60 de firme  importante  din mediul economic argeșean și la cererea acestora  au fost analizate mai multe situații și spețe întâlnite în activitatea curentă.
Reprezentanții  ITM Argeș au prezentat  agenților economici  prevederile ordonanței 82/2017 adoptate  de Guvernul României, pentru modificarea și completarea unor acte normative .Conform acestui act  publicat recent în Monitorul Oficial, toți angajatorii din România, indiferent că au un singur angajat  sau câteva sute de angajați, sunt obligați să demareze negocieri colective cu proprii salariați  în vederea majorării salariilor brute. Măsura vine în contextul trecerii contribuțiilor de pensii (CAS) și sănătate (CASS) în totalitate în sarcina angajaților. Obligația impusă de Executiv este valabilă pentru perioada 20 noiembrie - 20 decembrie 2017.
La încheierea simpozionului s-a  stabilit  ca este util ca astfel de întâlniri  să se  organizeze în viitor ori de câte ori  transformările economico-legislative o impun  sau la  solicitarea membrilor Asociației  Oamenilor de Afaceri Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea