Vineri, 24 noiembrie, s-a consumat un nou termen din mega-dosarul Consultanța

# Viorel Hrebenciuc și Cătălin Voicu, vedetele interceptărilor DNA în convorbirile cu Constantin Nicolescu # La termenul din 12 decembrie, se va stabili data audierii acestora
Vinerea trecută, un nou termen – al 30-lea din mega-dosarul de corupție plecat de la DNA Pitești, supranumit ”Consultanța”. S-a procedat  la audierea martorilor Andriescu Vasile, Catrinescu Ionel, Cujbă Daniel, Gabrian Constantin, Barbu Emilian şi Ioana Vasilica. Așțadar, nimic interesant. Termenul din decembrie, însă, promite să fie unul incendiar. Pentru că la termenul din 12 decembrie 2017 se va proceda la ascultarea în şedinţă publică a interceptărilor efectuate în cauză şi se vor supune dezbaterilor eventualele noi cereri de probatorii. Calendarul privind audierea martorilor Deaconeasa Claudia, Chera Ilie, Ştefănescu Andreea, Ungureanu Elena Diana, Mercan Doru, Hrebenciuc Viorel, Voicu Cătălin, Ciot Melania Gabriela, Ofiţeru Larisa, Munteanu Gabriela, Marinescu Mihail, Pletoiu Ecaterina, Baroana Ileana Zefina, Ivan Mariana, Olărescu Petre, Manea Valerica, Roşu Ion şi Tărboiu Ion va fi stabilit la termenul din 12 decembrie 2017.

Viorel Hrebenciuc și Cătălin Voicu, vedetele interceptărilor DNA în convorbirile cu Constantin Nicolescu

Așadar, la termenul din 12 decembrie a.c. se va stabili când vor fi audiați, printre alții, Viorel Hrebenciuc, fostul combinator-șef al PSD, persoană ce părea, la acea dată, de neatens, dar și Cătălin Voicu, fost deputat PSD. Primul  este judecat într-un dosar de corupție alături de alte câteva nume grele, dar și alături de propriul fiu, al doilea a fost condamnat la șapte ani de închisoare, tot pentru corupție.Pe listă apare și Elena Diana Ungureanu. Domnia sa este formator la Institutul Naţional al Magistraturii, judecătoare în cadrul Curţii de Apel Piteşti, Diana Ungureanu a activat o perioadă în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, îndeplinind funcţia de director adjunct. Este fiica fostului senator PSD Constantin Tămagă. Tot printre cei cu care Constantin Nicolescu a purtat discuții pe această temă, în perioada în care a fost interceptat de SRI pe mandate de siguranță națională, se numără și Doru Mercan, fost vicepreședinte al Curții de Apel Pitești.
Andreea STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea