Noul model Duster, disponibil în România

# Preturile variază între 12.350 euro și 18.750 euro (TVA inclus) pentru versiunea full
Noul model Dacia Duster, care a fost prezentat la Salonul de la Frankfurt în septembrie, poate fi comandat în România de vineri, 24 noiembrie. Producătorul auto propune două versiuni pentru motorizările pe benzină și trei versiuni pentru motorizările diesel. Confortabil și cu un comportament performant în off-road, SUV-ul Dacia poate fi comandat în România la un preț începând de la 12.350 de euro (TVA inclus). Cel mai cunoscut model al mărcii Dacia se reînnoiește. La exterior, noul Duster se prezintă cu un design care exprimă robustețe, iar interiorul, complet nou, este confortabil și ergonomic, anunță producătorul.
Noua gamă cuprinde două versiuni de echipare (Essential și Comfort) pentru motorizările pe benzină și trei versiuni de echipare (Essential, Comfort și Prestige) pentru motorizările diesel.
Preturile variază între 12.350 euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential 1.6 SCe 115 CP în configurația 4x2 și 18.750 euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 1.5 dCi 110 CP în configurația 4x4.
Noul Duster este echipat cu o gamă de motoare care beneficiază de expertiza Groupe Renault și al căror preț este în continuare la fel de accesibil. În materie de motorizări de benzină sunt disponibile propulsoarele SCe 115 (pentru versiunile 4X2 și 4X4) și TCe 125 (atât pentru versiunea 4X2 cât și pentru cea 4X4) asociate cu o cutie de viteze manuală.
În ceea ce privește oferta Diesel, modelul este disponibil cu motorul dCi 90 în cazul versiunii 4X2 și cu dCi 110 pentru versiunile 4X2 și 4X4 cuplate cu o cutie de viteze manuală. Motorul dCi 110 (în cazul versiunii 4X2) poate fi asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea