Dacă se va face reorganizarea, senatorul Mircea Andrei va susţine refacerea vechii regiuni a Argeşului

# Mircea Andrei: „Referendumul  pe care vor să-l organizeze în Argeş este ca apa plată.  Nu face nici bine, nici rău. Regionalizarea este un subiect mult dezbătut în ultima perioadă. Senatorul Mircea Andrei: „Intenţia noastră, dacă se va face reorganizarea, este să promovăm refacerea parţială a regiunii Argeşului, care este compusă din Argeş, Vâlcea şi Dâmboviţa. Am avansat această propunere la Bucureşti. Am avut în vedere, la această propunere, structura economică a uzinei de la Mioveni, faptul că are două unităţi mari, una la Argeş şi una la Dâmboviţa, Arpechimul care are centrul la Vălcea şi obiectiv economic în Argeş şi evident că centrul va fi la Piteşti. Vom promova o luare de opinie a populaţiei pe acest subiect. Trebuie să ne organizăm pentru a obţine ca judeţ, o poziţie cât mai bună în cadrul acestei regionalizări. Interesul, ca judeţ, este să ne mişcăm înaintea altora. Referendumul este un pas înapoi. La nivel de sondaj de opinie, cei din Vâlcea care sunt născuţi înainte de 1968 au scris pe buletin comuna şi Regiunea Argeş, aşa că nu va fi ceva nou pentru ei.
Dacă se va merge pe varianta regionalizării actuale, cea cu opt regiuni, iar capitala va fi la Prahova, cu certitudine Centrul de dezvoltare economică va fi la Piteşti spune domnul senator. În acest sens chiar a avut loc o întâlnire, la nivel de conduceri judeţene a PDL, între Argeş şi Prahova.  Mircea Andrei spune că va deschide judeţul, nu va face greşeala pe care a făcut-o Constantin Nicolescu.   
Referitor la referendumul care se va organiza în judeţ, senatorul Mircea Andrei spune că este ca apa plată. Nu face  nici bine nici rău. PSD încearcă să câştige un capital negativ cu acest referendum, ei fac referendum împotriva temei care a fost lansată de Năstase în 2004 şi pe care la vremea aceea o susţineau, este punctul de vedere al preşedintelui PDL Argeş. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea