După ce nu a plătit paza la pădure, Nicolae Ivănescu a fost executat silit

# Ocolului Silvic Clăbucet i s-a admis încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 lei
Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu sau pe firmele deținute de acesta. „Nenea” s-a specializat în procese. Așa se face că numele său apare în zeci de dosare, aflate pe rolul instanțelor argeșene, ce au ca obiect încuviinţare executare silită sau, după caz, suspendare executare.

Șeful Ocolului Silvic Clăbucet: „Nu mai are contract cu noi, a fost reziliat”

Pe rolul Judecătoriei Pitești s-a aflat, în luna mai, un astfel de dosar. Cele două părți în dosar au fost Ocolul Silvic Clăbucet din Vâlcea – creditor, respectiv Nicolae Ivănescu – debitor. Șeful ocolului Silvic Clăbucet, Marius Dumitru, a cerut încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 de lei după ce acționarul majoritar de la Hotel Muntenia nu a respectat un contract de prestări servicii silvice. Mai exact, „Nenea” și-a dat pădurea în paza Ocolului Silvic Clăbucet, doar că a uitat să mai plătească pentru serviciile oferite. Așa s-a ajuns la executare silită. Iar Judecătoria Pitești, pe 25 mai, a și admis cererea. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită prin toate formele de executare în baza titlului executoriu reprezentat de contract de prestări servicii silvice nr. 4289/01.07.2015, pentru suma de 27.619,98 lei, precum şi cheltuieli de executare. Fără cale de atac”. Doar că Nicolae Ivănescu a deschis un nou dosar în instanță și a făcut contestație la executare cerând suspendarea executării. Pe acest subiect am stat de vorbă și cu șeful Ocolului Silvic Clăbucet, Marius Dumitru care, însă, nu a dorit să comenteze foarte mult pe acest subiect. Cert este că între Nicolae Ivănescu și OS Clăbucet a fost reziliat orice contract. „Da, am trecut la executare silită. Nu a fost respectat acel contract de prestări servicii silvice. Acum nu mai are contract cu noi, a fost reziliat. Din câte am înțeles, a încheiat un contract cu alt Ocol Silvic. Mai mult nu am ce să vă spun”, a precizat Marius Dumitru.

 

 

Și o bancă îl execută silit pe Ivănescu

De asemenea, pe rolul Judecătoriei Pitești se află un alt dosar în care a fost admisă executarea silită. De această dată o bancă, mai exact Marfin Bank România, a cerut încuviințarea executării silite, după un împrumut acordat în anul 2008, față de societatea PROIECT AG S.R.L., Nicolae Ivănescu, soția sa - Maria Ivănescu, și Rodica Meca, mâna dreaptă a lui „Nenea”. La începutul lunii noiembrie, Judecătoria Pitești a admis și această cerere. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea