ALDE Valeriu Tudor revine în politică

# Sătul de partide cu doar trei inițiale în nume, fostul șef de la Termoficare și ISCIR  a atacat, frontal, ALDE
Fost membru PSD, fost membru PRM și candidat la Primăria Ștefănești, fost membru PDL și candidat la Primăria Ștefănești (nu, nu ne repetăm, doar figura se repetă, de fiecare dată la alt partid), inginerul Valeriu Tudor revine în politică. Fostul director al Termoficare 2000 S.A. și ISCIR Argeș a decis să se alăture echipei ALDE Ștefănești.

Sâmbătă, în prezența președintelui ALDE Argeș, Simona Brătulescu și a secretarului general al partidului, Nanu Carzol, Tudor a fost ales în unanimitate de către colegii săi de partid președinte al organizației Ștefănești. "O provocare înseamnă această numire, o obligație și totuși un mod de a căuta să dovedești că se poate. Noua echipă este aceeași: vechi colaboratori ai mei, oameni care vor să facă ceva în Ștefănești și cu care cred că voi reuși", a declarat Valeriu Tudor.
Valeriu Tudor a fost reținut, în mai 2012, de procurorii DNA, fix în perioada candidaturii, sub sigla PDL (Alianța pentru Argeș și Muscel), la Primăria Ștefănești. A fost acuzat că, din funcția pe care o deținea atunci, de director ISCIR, ar fi dat mită suma de 2.000 de lei inspectorului de la Inspectoratul de Stat (ISCIR) Bucureşti pentru ca acesta să autorizeze o firmă. A stat în arest două săptămâni, fiind condamnat ulterior la un an și 10 luni de închisoare cu suspendare.
Un an mai târziu, același personaj este pus să dea cu subsemnatul într-un dosar de prostituție cu minore.
A fost, din anii 2000, membru PSD, chiar consilier local la Pitești. Din 2008, s-a înscris în PRM. De prin 2009 a figurat ca membru PDL. Sătul probabil, de partidele care au numai trei inițiale, iată, domnul Turor a fost primit în ALDE și a primit, la înscriere, cadou, șefia ALDE Ștefănești. Și, aproape sigur, va candida și pentru aceștia la Primăria din localitate.
Ah, iată că ALDE îl primește, fără rețineri, în interiorul său generos, pe bărbatul fatal al zonei politice locale, tratând, totul, ca pe o relație specială între doi parteneri. Majori… A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea