Cornel Penescu, din nou în sălile instanțelor

# În așteptarea procesului în care este acuzat de infracțiuni privind delapidarea, Cornel Penescu a făcut glume pe holurile instanței cu avocații pe care îi cunoștea
Nici nu a ieșit bine din închisoare, că omul de afaceri Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș și Pic, este din nou prezent în holurile și sălile instanțelor din Argeș. De această dată, Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru delapidare, alături de fratele său, Ilie Penescu, de fostul director economic al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca, dar și de Lucia Weiss, director economic la aceeași firmă. Aceștia sunt acuzați că au delapidat fondurile PIC. Parte civilă în dosar s-a constituit Agenția Națională de Administrare Fiscală – prin Direcția Generală Juridică București, dar și lichidatorul judiciar al S.C. PIC SA, Pricewaterhouse Coopers Business Recovery Servisec Ipurl.
Pe 28 noiembrie, Cornel Penescu a fost prezent, alături de fratele său, Ilie Penescu, la Tribunalul Argeș, unde a avut loc un nou termen în legătură cu măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară în cazul dosarul de delapidare privind fondurilor PIC. Magistratul de la Tribunalul Argeș a dispus amânarea pronunțării la 12 decembrie, dată la care se va decide dacă se va începe judecarea cauzei pe fond. Cu toate acestea, Cornel Penescu a fost binedispus. Omul de afaceri a făcut glume și a vorbit destins, pe holurile instanței, în așteptarea începerii procesului său, cu o parte din avocații pe care îi cunoștea.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea