Iuliu Păcurariu şi Mircea Andrei au fost în vizită de lucru la Nucşoara

În localitatea Nucşoara, în data de 07.07.2011, cu ocazia stabilirii datelor proiectului de alimentare cu apă şi canalizare conform OUG 7, primarul comunei Nucşoara, Cornel Berevoianu, a fost gazda unei întâlniri între reprezentanţii beneficiarilor proiectului -Mihai Ungurenu, primar Corbi, Eugeniu Pătru, primar Pietroşani şi Smădu Nicolae, primar Domneşti pe de-o parte şi pe de altă parte, cei ce au făcut ca acest proiect să fie posibil şi relizabil - senatorul Mircea Andrei, preşedinte al  PDL Argeş, însoţit de consilierul de stat al primului ministru, Iuliu Păcurariu.
Lucrările stagnau de ani de zile, întrucât proiectul, unul început in 2006, a primit finanţare abia în 2008. Odată cu implicarea directă a lui Mircea Andrei şi aducerea, la sugestia preşedintelui PDL Curtea de Argeş, a consilierului de stat al primului ministru Iuliu Păcurariu în teritoriu, lucrurile par să se îndrepte într-o direcţie bună pentru locuitorii comunelor în cauză, întrucât în momentul de faţă alimentarea cu apă este în mare măsură realizată.
În aceeaşi idee  de dezvoltare a mediului rural şi a economiei zonale se încearcă atragerea de fonduri pentru aceste localităţi prin intermediul unor proiecte ce se vor depunde la Ministerul Mediului. Sumele primite în urma proiectelor de finanţare au fost de 36 de miliarde de lei pentru localitatea Corbi, 30 de miliarde de lei pentru localitatea Domneşti şi 5 miliarde de lei pentru localitatea Pietroşani.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea