După o suspendare de șase luni, Cătălin Rădulescu a revenit în PSD cu noi declarații controversate

După ce a s-a ferit de declarații șase luni, timp în care a fost suspendat din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a revenit în forță, fiind mai vocal ca niciodată. Doar săptămâna trecută, acesta s-a făcut remarcat de mai multe ori în mass media după atacuri repetate, atât față de parlamentari din USR, cât și față de premierul Mihai Tudose. Cătălin Rădulescu a fost suspendat din PSD în urma declarațiilor controversate ale deputatului într-un interviu pentru ziarul Adevărul, cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei, spunând că deține o mitralieră pe care este pregătit să o folosească în stradă împotriva acestora.

„Nu vrei dumneata sa te întâlnești cu mine în mod privat?”

Cunoscut în mediul public după acest eveniment ca deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu a recidivat săptămâna trecută când l-a amenințat, în timpul ședinței Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților unde s-a discutat inițiativa ca parlamentarii să beneficieze de girofar, pe deputatul USR Cătălin Drulă. Rădulescu l-a amenințat pe Cătălin Drulă susținând că acesta a mințit când a afirmat public că el și un alt coleg parlamentar din PSD au cerut girofar pentru aleșii poporului. „Domnule Drulă, nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat, să-mi spui mie de Hummer, ca să avem o discuție, dacă vrei, amândoi! Te rog eu, dacă vrei, discută cu mine. Puteți să veniți chiar amândoi! Mai luați-vă toată gașca aia a voastră, că și așa nu faceți niciunul față”, i-a spus Cătălin Rădulescu lui Cătălin Drulă (USR), conform money.ro. Amenințarea a venit în contextul în care Cătălin Drulă a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că Marius Bota și Cătălin Rădulescu au depus un amendament potrivit căruia parlamentarii vor avea dreptul la girofar și că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat că nu poate să conducă mașina sa - Hummer - cu permis de categoria auto B.

„Când am afectat imaginea partidului, am fost suspendat. Ei, ar trebui să-i suspendăm pe mai mulţi atunci”

Cătălin Rădulescu a făcut o serie de declarații controversate și despre situația actuală din PSD la nivel național, dar și despre ultimele incidente ce au avut loc la protestele din Piața Victoriei. Deputatul și-a continuat nemulțumirea față de protestatari. „În momentul în care într-o ţară democratică autoritatea de stat nu mai poate să fie exercitată, asta înseamnă că în ţara asta e anarhie. În nicio ţară din Europa... Poate că primul-ministru o să-mi dea şi mie un exemplu, sunt foarte curios să văd în ce ţară din Europa, în afară de mitinguri autorizate, cineva îşi permite să ocupe zile, luni, ani la rând un loc public. Dacă nu mi se dă un singur exemplu, înseamnă că primul-ministru şi doamna ministru de Interne nu şi-au făcut datoria şi trebuie să vedem ce se întâmplă”, a precizat Cătălin Rădulescu pentru Digi24. Chestionat dacă este de părere că ar trebui să demisioneze premierul, deputatul PSD a replicat: ”Nu cred că ar trebui să demisioneze. Eu cred că greşeşte în mod flagrant în ultima perioadă de timp. Toată lumea trebuie să înţeleagă că aceste declaraţii nefericite pe care le fac ei certându-se unii cu alţii afectează foarte mult imaginea PSD. Eu îmi amintesc că, atunci când am afectat imaginea partidului, am fost suspendat. Ei, ar trebui să-i suspendăm pe mai mulţi atunci”.

Rădulescu, făcut „porc” de o deputată USR

Circul declarațiilor și ironiilor parlamentarilor a continuat. De data asta, Cătălin Rădulescu a fost „victima” declarațiilor unui alt deputat. Cosette Chichirău, deputat USR, l-a jignit pe Cătălin Rădulescu, pe care l-a făcut „porc“ şi despre care a afirmat „că a mai furat ceva“. „Ia uitați-l! S-a mai îngrășat un pic. A mai furat ceva. Îi dau ăștia mâncare pe unde se duce. Ce vesel e... Râde ca porcul…”, a spus Cosette Chichirău cu referire la Rădulescu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea