Cătălin Teodorescu a premiat singura elevă de 10 din judeţ

Singura absolventă de liceu din judeţ, care a luat Bacalaureatul cu media 10, este Simona Radu, o tânără foarte inteligentă, din comuna Oarja. Potrivit statisticilor de la ISJ, fata este şi singura din mediul rural care a obţinut vreodată nota maximă la Bac, în Argeş.

Un laptop pentru Academia de Poliţie

Pentru rezultatele ei, primul om care a mers să îi ofere un cadou a fost Cătălin Teodorescu, prim-vicepreşedinte PDL Argeş şi candidat al democrat-liberalilor pe colegiul care include comuna Oarja. Gestul său a fost făcut în numele fundaţiei Solidaritatea Creştină, a cărei preşedinte este senatorul Mircea Andrei. Cătălin Teodorescu a avut iniţiativa de a oferi un dar tinerei Simona Radu, ştiind că fata are nevoie de mult sprijin pentru a porni la drumul greu al facultăţii. „Eu şi domnul preşedinte Mircea Andrei am aflat că ai nevoie de un laptop şi că îşi doreşti foarte mult unul. Ţi-am făcut această surpriză de a ţi-l oferi noi şi sperăm să-ţi aducă mult noroc şi să-şi fie folositor la facultate”, i-a spus Cătălin Teodorescu fetei de nota zece. Vizibil emoţionată şi bucuroasă de darul primit, Simona Radu a răspuns: „Nu mă aşteptam la asemenea surpriză. M-au felicitat mulţi, însă nimeni nu mi-a dat vreodată ceva. Vreau să urmez secţia de Arhivistică din cadrul Academiei de Poliţie şi sper să am noroc”.

Nicio oră de meditaţie

Tânăra nu a făcut nicio oră de meditaţie în particular, iar subiectele nu i s-au părut deloc uşoare. „Nu cred că am ceva în plus faţă de ceilalţi elevi, cred că am avut şi noroc, dar am şi învăţat foarte mult. Cred că dacă înveţi, poţi să iei examenul”, ne-a povestit Simona, care de altfel nu s-a remarcat în timpul liceului prin rezultate la olimpiade, pentru că nu a participat la astfel de competiţii. Cătălin Teodorescu a explicat gestul de a-i oferi un cadou atât de necesar şi prin nevoia de a sprijini copiii de geniu: „Eu sunt de părere că tinerii noştri foarte valoroşi trebuie ajutaţi în continuare şi sprijiniţi de câte ori au nevoie, pentru a-şi urma drumul cel bun în viaţă”. Alături de politician s-a aflat şi primarul comunei Oarja, Constantin Bâlea, care i-a oferit fetei o diplomă de „Fiica Satului” şi a precizat că Simona a urmat şcoala generală în comună, chiar dacă liceul l-a absolvit la Piteşti, la Colegiul Zinca.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea