Spectacole noi la Planetariu

Joi 7 iulie, la Planetariul Muzeului Judeţean Argeş au fost lansate cele două spectacole de planetariu recent achiziţionate de la producătorul german Softmachine: Kaluoka’hina, reciful fermecat şi Împărăţia luminii.
KALUOKA’HINA (The Enchanted Reef), cu o durată de circa 32 minute şi destinat în special copiilor, este prima proiecţie de animaţie 3D de divertisment la nivel mondial produsă iniţial pentru Domurile cu proiecţie 360°, oferind astfel o experienţă panoramică vizuală complet nouă şi unică. Proiecţia poartă privitorul într-un recif tropical, o altfel de lume: colorată şi străină, plină de aventură şi pericol, ghicitori şi mistere, legende şi mituri vechi…o lume populată de creaturi care sunt pline de umor şi curajoase, iubitoare şi bizare, fermecătoare şi periculoase. Dublajul în limba română a fost realizat de un colectiv de actori coordonat de Remus Negoşanu.
ÎMPĂRĂŢIA LUMINII (Realm of Light) este cea mai nouă proiecţie realizată de către Softmachine, câştigătoare anumeroase premii de excelenţă la festivalurile de gen din Portugalia, Germania, U.S.A. şi Korea de Sud. Cu efecte speciale uluitoare şi cu o coloană sonoră de excepţie, acestă producţie 360° animată dezvăluie, în circa 25 minute, povestea evoluţiei de la Big Bang până la începutul erei omului modern. Este o abordare filozofică a originilor spaţiului şi ale vieţii noastre, un spectacol fulldome despre minunăţia naturii şi însemnătatea gândirii umane. Dublajul în limba română a fost furnizat de distribuitorul german (Reef Distribution).
Cele două spectacole sunt prezentate şi difuzate în premieră România, planetariul Muzeului Judeţean Argeş fiind deocamdată singurul loc din ţară unde acestea pot fi vizionate. Licenţa pentru difuzare a fost achiziţionată pentru o perioadă de cinci ani.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea