Elevii premianţi din Bogaţi vor pleca în tabere

# Cu sprijinul edilului din Bogaţi, Ion Gârleanu şi al organizaţie PDL Argeş elevii premianţi vor pleca în tabere. Aproape 60 de elevi din comuna Bogaţi se pregătesc să plece în tabere, după ce în tot timpul anului şcolar au dovedit că sunt silitori prin rezultatele bune obţinute la învăţătură.
Primii care vor pleca vor fi cei care au obţinut premiul întâi, mai exact 20 de elevi, însoţiţi de trei cadre

didactice. Aceştia vor pleca la mare în staţiunea Olimp pe 1 august, unde se vor relaxa timp de şapte zile. Nici elevii ce au obţinut premiul al II-lea nu au fost uitaţi de primar, acesta oferindu-le celor 25 de elevi o excursie la Braşov timp de 5 zile, în perioada 5 – 10 august.
Elevii ce au obţinut premiul al  III – lea vor fi răsplătiţi de organizaţia PDL Argeş printr-un sejur la mare în staţiunea Costineşti în perioada 15 – 22 august.
,,Mulţumesc organizaţiei PDL Argeş, în special domnului preşedinte Mircea Andrei pentru sprijinul acordat în acest demers ce are o importanţă deosebită pentru comunitatea pe care o reprezint, prin motivarea elevilor de a învăţa cât mai bine.  Prin acest demers noi sperăm ca elevii să devină mai silitori şi cât mai mulţi dintre aceştia să obţină un premiu. Nu în ultimul rând mulţumesc tuturor sponsorilor ce au contribuit pentru acest demers”, ne-a declarat primarul comunei Bogaţi, Ion Gârleanu.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea