Florin Frătică, un nou eșec în instanță

# După ce a pierdut, la Tribunal, procesele în care solicita suspendarea hotărârii de demitere a sa, acum le pierde și pe cele prin care solicită anularea
Așa cum am mai scris, fostul primar al comunei Bradu, Florin Frătică, a fost scos din instituția pe care a patronat-o, într-o zi de joi (pentru el, probail, joia neagră), 25 mai 2017. În urma unei condamnări penale, atunci, în acea zi de joi, în ședința ordinară de Consiliu Local, ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel prin care s-a comunicat încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar.

La momentul respectiv, Frătică a amenințat cu procese pentru demiterea din funcțiile deținute. Și s-a ținut de cuvânt, și nu așa, oricum, ci într-un mare stil!  A rămas primul din comună, însă nu ca edil șef, ci ca reclamant șef! 13 dosare la Tribunalul Argeș și Curtea de Apel Pitești, doar pentru că a fost dat afară din Primărie!
Așadar, nouă dosare la Tribunalul Argeș și patru dosare la Curtea de Apel Pitești îl au pe celebrul Frătică la rubrica ”reclamant”. În toate acestea, reclamați sunt Consiliul Local Bradu, consilierii locali PSD (care au fost de acord cu ușuirea sa din instituție), secretara Eleonora Chiran. Cea din urmă ”se bucură” de o atenție specială din partea lui Dragomir Florin Frătică, acesta instrumentându-i și o plângere penală. Pentru aceleași motive.

După ce a pierdut  procesele în care a încercat să suspende decizia de demitere, Frătică pierde, acum, procesele în care încearcă să o anuleze!

Lunga vară fierbinte a început, abrupt, cu procese instrumentate de liderul local PAM, având ca obiect suspendarea deciziei prin care acesta a fost demis. Nimic! Instanțele i-au respins, rând pe rând, acțiunile. Ba, chiar la sfârșitul lunii iulie, s-a reușit performanța de a înfrânge de două ori într-o singură zi! Procesele, pierdute pe bandă rulantă la Tribunal, sunt, acum, pe rolul Curții de Apel Pitești. Dar nu a fost suficient! Mai nou, au început procesele în care Frătică solicită, acelorași instanțe, anularea actului administrativ care l-a scos din Primărie. Doar că, săptămâna trecută, a făcut, la Tribunal, fix ce a făcut și cu suspendarea: a pierdut! În data de 11 decembrie, instanța a decis să respingă acțiunea în care calitatea de pârâți o aveau atât Consiliul Local Bradu, cât și Eleonora Chiran, cea din urmă în calitate de secretar interimar. Eleonora Chiran a devenit, între timp, secretar al Primăriei cu acte în regulă, în urma promovării concursului pe post.
Frătică rămâne perdant șef, însă își încălzește locotenenții, pe Țâcă și pe Țâță, semn că Primăria Bradu a rămas o redută ce trebuie, neapărat, recucerită. PAM-PAM! A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea