S-a deschis Vitality Sport & Wellness Pitești, cel mai modern centru sportiv din Argeș

Căutați un loc unde să vă bucurați de cele mai moderne facilități pentru întreținerea sau recuperarea sănătății fizice? Acum găseşti la Pitești absolut tot ce vrei în materie de sport, wellnes şi nutriţie la cel mai modern centru din România, Vitality Spa. Vineri, 12 ianuarie, în prezenţa autorităţilor locale, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeș, fiind tăiată panglica de investitorul Nicola Inquieto și de soția acestuia, Ioana Inquieto Petrescu.

Cornel Ionică: „Rămâi fără cuvinte când vezi ce s-a realizat aici”

De la eveniment nu a lipsit nici primarul Piteștiului, Cornel Ionică, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa investitorului și a proiectului realizat de acesta: ,,Este o surpriză extraordinară să vezi o asemenea investiție a unei societăți private, care se adresează celor care doresc să facă sport. Am vrea noi, ca şi edili ai urbei, să avem cât mai multe astfel de momente şi investiții care să aducă servicii cetățenilor noștri. Ce s-a făcut aici e extraordinar, am rămas plăcut surprins. Știam din documentații despre ce este vorba, dar după ce l-am văzut am rămas fără cuvinte. Poziția acestui complex este foarte bună prin prisma faptului că Găvana este un cartier în continuă extindere şi dezvoltare şi trebuie să fim alături şi să susţinem logistic oamenii de afaceri care activează în această zonă. Le doresc succes maxim celor care s-au implicat în acest proiect!” a declarat primarul Cornel Ionică.

Vitality Spa - un centru unic în Argeș care oferă o gamă variată de servicii

Vitality Sport & Wellness este un mod de viață ce se rupe de cotidianul slujbei și grijilor de zi cu zi. Prin acest centru se abordează sănătatea, luând în considerare mișcarea, nutriția și relaxarea, prin combinația mijloacele terapeutice occidentale și orientale, dar și prin alte măsuri ce includ un program terapeutic regulat. Unul dintre obiectivele principale ale acestuia este eliminarea stresului și oferirea de multiple variante pentru clienți de a păstra și crește echilibrul fizic și psihic într-un mediu și unic creat la cele mai înalte standarde. De asemenea, sporturile de contact, MMA, kickboxing sau judo, sunt găzduite în complexul Vitality și oferă posibilitatea tinerilor de a urma înalta performanță. Vitality Sport & Wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial. Trebuie precizat că totul se organizează sub atenta supraveghere a unor antrenori de talie națională. 
„Ne bucură foarte mult prezența dumneavoastră la marea deschidere a Centrului Sportiv și Wellnes Vitality. Este un centru unic în Argeș care oferă o gamă variată de servicii. Sperăm să vă simțiți bine și să ne vizitați. Vă așteptăm cu drag”, a precizat Ioana Inquieto, soția investitorului Nicola Inquieto.

În spiritul tradiției, soții Inquieto au aruncat câte o monedă în bazin

În spiritul obiceiurilor din Italia, conducerea celui mai modern centru de spa și wellness din țară a aruncat în bazin o liră italiană, dorindu-și ca printre cei care vor înota aici să se numere și viitori campioni, dar și o monedă românească pentru toți angajații români care au lucrat și lucrează în acest proiect. Italianul Nicola Inquieto, proprietarul centrului,  a aruncat o liră italiană în bazin, iar soția sa, Ioana, a aruncat o monedă românească, și-a pus o dorință în gând, după care și-a sărutat soțul. Întrebat fiind cum i-a venit ideea de a crea centrul Vitality Sport & Wellness, italianul Nicola Inquieto a precizat: „Trebuia să realizez o investiție care să fie de lungă durată, care nu exista în Argeș și care să fie la un standard un pic mai ridicat față de ce era și cred că am reușit. O să fie o afacere de familie”.

Weekendul trecut, sportul și starea de bine au fost la ordinea zilei la Vitality SPA prin desfășurarea a numeroase evenimente. Cei interesați au putut participa la seminarii de fitness, psihologie și nutriție sau la clase de gimnastică aerobică ținute de instructori cu o bogată experiență. De asemenea a existat și un concurs cu contragreutate, atât pentru fete, cât și pentru băieți, fiind premiate primele cinci locuri din fiecare categorie, cu materiale puse la dispoziție de sponsori.

Centrul Vitality Sport & Wellness este situat în Piteşti, Strada Petre Ispirescu nr. 63, Găvana III, Platou. Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446. De asemenea, celor interesați, organizatorii le-au pregătit o oferta bogată de abonamente în așa fel încât fiecare să fie liber în a alege varianta care li se potrivește. 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea