Acadibo și Dragon Oil Star, marii câștigători ai licitațiilor pentru furnizarea de materiale antiderapante

# Dragon Oil Star, 38 miliarde lei vechi pentru sare de la ADP Pitești
Ca în fiecare iarnă, Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș cumpără, pentru districtele proprii, nisip și sare în vederea asigurării activității de deszăpezire. Anul acesta, cele 3149 de tone de sare vor fi livrate de către Alcadibo, care a câștigat toate cele opt oferte. Administrația Domeniului Public Pitești va plăti firmei Dragon Oil Star 38 de miliarde lei vechi fără TVA, pe un accord ce prevede livrarea de sare pentru deszăpeziri timp de 36 de luni.
Deși s-a despărțit de partenerul de afaceri de o viață, Constantin Zanfir, Pănescu se mișcă, iată, extraordinar de bine pe piața licitațiilor publice. Anul trecut a cumpărat, la pachet, două firme de construcții falimentare de pe strada Depozitelor. Tot anul trecut, firma lui Pănescu, Alcadibo, a câștigat licitații mari în domeniul construcțiilor civile și industrial. Și, după cum se vede, nu și-a domolit deloc apetitul, câștigând în continuare aproape tot ceea ce se poate câștiga.

Peste 300 de tone de sare, peste 8 miliarde lei vechi fără TVA

Iată cum este denumit contractul câștigat de Alcadibo: ,,3.149 tone sare gemă industrială cu granulozitate 0-8 mm, la destinație”, la districtele din cadrul R.A.J.D. Arges R.A. pentru prestarea serviciului de deszăpezire iarna 2017-2018 defalcate pe loturi, după cum urmează: - Lot I – District Pitești – 730 to ; - Lot II – District Hârsești – 273 tone ; - Lot III – District Căteasca – 382 tone ; - Lot IV – District Cepari – 622 tone; - Lot V – District Băjești – 930 tone; - Lot VI – District Buzoiești – 212 tone”.
Alcadibo este singura firmă care s-a prezentat la licitația organizată de RAJD Argeș. Pentru sare pe care o va livra în următoarele cinci luni, sum ape care o va încasa firma lui Constantin Pănescu va fi de 8 miliarde lei vechi fără TVA.
Pentru livrarea de nisip acelorași districte, două firme și-au împărțit banii RAJD, câștigând, în mod egal, accesul la conturile instituției. Cele două firme sunt Titan SRL din Câmpulung și Vas Construct Exclusiv din Pitești.

ADP Pitești, contract pentru furnizare de sare timp de trei ani cu Dragon Oil Star

Administrația Domeniului Public Pitești a încheiat, însă, un acord diferit față de RAJD. Pentru că acesta prevede livrarea produsului în cauză timp de 36 de luni, adică trei ani. Suma este și ea una pe măsură, și anume de 38 miliarde lei vechi fără TVA. Trebuie menționat faptul că Dragon Oil Star a prezentat singura ofertă considerată admisibilă de către autoritatea contractantă. Dragon Oil Star este o firmă de casă a administrației publice locale și județene din Argeș, aceasta câștigând, în trecut, numeroase contracte de furnizare bunuri, printre care carburanți, dar și alte material. Prinre clienții uzuali se numără ADP  Pitești, Serviciul Public de Gospodărire Comunală Curtea de Argeș, Regia Autonomă de Drumuri Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea