Președintele Manu deschide gura pentru a se afla în treabă

# Președintele CJ Argeș, Dan Manu:  „Prioritatea noastră este de a funcționa toate instituțiile!!!” # Ar fi culmea dacă vreun președinte de consiliu județean și-ar dori ca o instituție subordonată să fie nefuncțională.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și-a pus o dorință pentru anul 2018, și anume să reușească, în sfârșit, să-și facă datoria! Pentru a reuși acest lucru și-a stabilit o prioritate, care, cu greu poate fi neîndeplinită. Primul om din județul Argeș și-a propus ca prioritate, pentru noul an, funcționarea tuturor instituțiilor subordonate. Nu zău! Ar fi culmea dacă vreun președinte de consiliu județean și-ar dori ca o instituție subordonată să fie nefuncțională. Fiind pe ultima sută de metri cu stabilirea bugetului pentru acest an, Dan Manu anunță doar investiții minimale. „Prioritatea priorităților pe care noi, în echipă, o avem este în primul rând de a funcționa toate instituțiile. Nu facem rabat vizavi de nivelul și calitatea funcționării acestora, iar investițiile vor fi minimale privind  supraviețuirea în acest an 2018”, a precizat Dan Manu la conferința de presă de la Consiliul Județean.
Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzănă, a dorit să îl completeze pe Dan Manu, precizând ce înseamnă în realitate investițiile minimale: „La nivelul  Consiliu Județean vor avea loc discuții cu toate instituțiile subordonate. E clar că fiecare instituție își dorește cât mai multe investiții. Noi suntem obligați să ne încadrăm în interiorul bugetului, iar ele trebuie să ne precizeze prioritățile lor. Nu avem un buget atât de mare încât să facem tot ce ni se cere. Obligația noastră este să ducem la buna funcționare a acestei instituții subordonate și o vom face în interiorul bugetului pe care îl vom avea”, a declarat Ion Mînzînă.  Se anunță un buget de criză cu investiții minimale… doar pentru supraviețuire.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea