Ansamblul ”Floricica” din Bârla, prestație de excepție în concursul de profil la Pro TV

Reprezentație de zile mari, pe platorile Pro TV, în emisiunea ”La Măruță”, pentru micii argeșeni din Bârla. Acestora le-au fost alături, clipă de clipă, Lucian Mândruță și Olimpia Doru, ca să nu mai vorbim de primarul Gică Voicu. Acesta mai avea să danseze alături de micii săi consăteni, atât a fost de implicat în buna desfășurare a evenimentului. Membrii Ansamblului Floricica dansează din pasiune, totul se face pe bază de voluntariat, ceea ce spune multe cu privire la pasiunea pusă în alcătuirea momentelor artistice, dar și cu privire la calitatea umană înaltă a celor implicați: profesori, elevi, lucrători în administrație.
Gheorghe Voicu, primar, Bârla: Felicitări! ANSAMBLULUI "FLORICICA" pentru programul artistic susținut ieri "La Măruță". Ei sunt cei care promovează imaginea localității noastre în țară și în lume, iar noi ne mândrim cu ei. Ei sunt unii dintre cei care răspund cu drag atunci când satul îi cheamă, arătându-și astfel iubirea față de origini.
Pentru toate acestea le mulțumesc și-i asigur de toată considerația mea.
De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut prin votul lor, prin implicare ( Lucian Mîndruță și Olimpia Doru), nelipsiților D-na Magda, Dl. Nae, muzicanților Crețu Cosmin, Ciucă George, Zamfir Radu; sponsorilor Crivac Viorel-Stejarul, Nelu Alexandru Drăcosu- Colțul Berarilor, Olimpia Doru, Hadi Khoury, Consiliul Local Bîrla.
La final, aș dori să-mi arăt profunda recunoștință pe care o port celui fără de care nimic nu s-ar fi întâmplat, și anume domnului Voicu Dumitrescu, sufletul ansamblului, un model demn de urmat pentru fiecare dintre noi.  Va mulțumesc tuturor și vă urez mult succes în tot ce vă propuneți în continuare!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea