Schimbări la PDL Argeş

Organizaţia PDL Argeş a decis, în ziua de joi, 07.07. 2011, în cadrul unei şedinte a Biroului Permanent Judeţean desfăşurată la Curtea de Argeş, să adopte o serie de decizii ce au vizat retragerea  sprijinului politic al unor  membri ai organizaţiei PDL Argeş.
Astfel, domnul Saru Valeriu, membru al organizaţiei PDL Slobozia, a fost exclus din partid şi înlocuit cu domnul  Dorobanţu Ion, care se bucură de sprjinul liderului local PDL şi a cărui muncă desfăşurată pe parcursul a multor ani a fost apreciată de mai marii organizaţiei judeţene şi recompensată prin acordarea sprijinului politic. Motivul pentru înlocuirea fostului preşedinte pare să fie relaţia mai mult decat amicală pe care acesta o avea cu primarul din partea PSD al localităţii Slobozia.
Ultimul pe lista organizaţiei a fost domnul Ion Dobrotă, director al FCN Piteşti, care a "reuşit" în decursul  mandatului său să evite de fiecare dată colaborarea cu partidul de al cărui sprijin beneficia. Lipsa de colaborare a domnului Dobrotă a fost într-atât de elocventă, încât mai marii PDL Argeş au decis să trimită decizia de retragere a sprijinului politic la Minister.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea