Tudor Mihăiță, prima centură neagră din România, susține un seminar, cu intrare gratuită, la Vitality Spa

Vitality Sport & Wellness este un mod de viață ce se rupe de cotidianul slujbei și grijilor de zi cu zi. Prin acest centru se abordează sănătatea, luând în considerare mișcarea, nutriția și relaxarea, prin combinația mijloacele terapeutice occidentale și orientale, dar și prin alte măsuri ce includ un program terapeutic regulat. Unul dintre obiectivele principale ale centrului este eliminarea stresului și oferirea de multiple variante pentru clienți de a păstra și crește echilibrul fizic și psihic într-un mediu și unic creat la cele mai înalte standarde.

Vitality Sport & Wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial.
Tot la Vitality va funcţiona şi cea mai nouă şi modernă sala de arte marţiale din Piteşti, Fight Academy. Aici se vor practica o gamă variată de sporturi printre care MMA, BJJ, kickboxing, lupte greco-romane si multe altele. Vor fi organizate atât grupe de începători, copii până în 14 ani, cât şi grupa de profesionişti.
Marți, 30 ianuarie, de la ora 20.00 va fi prezent la Vitality Sport & Wellness, în sala de arte marțiale, Tudor Mihăiță, prima centură neagră din România. Acesta va susține un seminar de Jiu-Jitsu Brazilian! Seminarul va fi cu intrare liberă. Fight Academy îi așteaptă pe toți doritorii în sala din cadrul complexului Vitality Spa, pentru a se antrena gratuit alături de cel care a adus bjj-ul în România! La seminar puteți să vă înscrieți sunând la 0730.473.741

Click AICI pentru a vizualiza programul Fight Academy Pitești

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea