Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, schimb inimaginabil de replici cu Traian Băsescu

# Traian Băsescu: ”Ăla e un dobitoc. V-o spun deschis, ăla e un dobitoc” # Cătălin Rădulescu: ”Ești un mincinos odios, un mitoman securist și un manipulator… ai fost cel mai mare rău care se putea întâmpla acestei țări”
Deputatul Cătălin Rădulescu, odată cu recâștigarea ”cetățeniei” PSD și-a reluat și stilul ultra-vocal. Ultima victimă a sa este chiar fostul șef al statului, Traian Băsescu, ce a îndrăznit să îl facă dobitoc, în direct, la postul de televiziune B1.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat vehement modificările făcute la conflictul de interese prin legea ANI, dar şi anumite prevederi ce vor să fie introduse în codurile penale prin diverse amendamente susţinute de PSD-ALDE. ”Legea ANI este o mare porcărie. Aici nu avem dubii, modificările la legile ANI sunt o mare porcărie şi trebuie respinse la Curtea Constituţionale”, a afirmat Traian Băsescu în emisiunea ”Dosar de Politician” Modificările propuse de către deputatul PSD Cătălin Rădulescu au fost cel mai dur criticate de către fostul preşedinte, acesta numindu-l ”dobitoc” pentru amendamentul privind eliminarea probelor video.
”Deocamdată discutăm de amendamente depuse de toţi nebunii, de Rădulescu mitralieră care vrea ca probele video să nu mai fie valabile. Ăla e un dobitoc. V-o spun deschis, ăla e un dobitoc”, s-a dezlănţuit Traian Băsescu.

Cătălin Rădulescu a contra-atacat, imediat, pe Facebook

”Am aflat cu stupoare că astăzi la B1 TV, cetățeanul Băsescu Traian m-a calomniat, mințind grosolan cetățenii români, că eu am depus un amendament la Codul Penal, prin care am cerut eliminarea probelor audio-video din urmărirea penală. Dle Băsescu, nu pentru dumneata, care nu meriți atenția mea, pentru sistemul odios, paralel, mafiot pe care l-ai creat în această țară și pentru abuzurile, dramele și crimele care le-a determinat, ci pentru cetățenii acestei țări, pe care îi respect, le spun că ești un mincinos odios , un mitoman securist și un manipulator. Și pentru ca toată lumea să vadă cât de mizerabil ești, o să dau mass-mediei  toate amendamentele depuse de mine. Nu aștept nici ca medic, scuze de la unul ca dumneata, pentru că ai fost cel mai mare rău care se putea întâmpla acestei țări, un om malefic care a schimbat codul penal pentru a înlătura opozanții, oamenii de afaceri români și liderii clasei politice, unul care a vândut țara străinilor și care tăiat salarii și pensii, a închis școli și spitale, fiind dușmanul românilor. Însă vreau ca adevarul să iasă la iveală și pentru a nu știu câta oară, poporul român să vadă ce hidoșenie a avut ca președinte. Dep. Cătălin Marian Rădulescu”A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea