DOINA BASCOVULUI, în finala “Duelului ansamblurilor” de la PRO TV

# Lorena Toma, șefa Casei de Cultură Bascov: ”Ne-am mobilizat rapid, pregătind o coregrafie de excepție”
”Doina Bascovului” este singura finalistă din Argeș în cadrul celebrei emisiuni ”La Măruță”.  Artiştii din Bascov au reuşit din nou să îşi dovedească măiestria şi clasa, în condiţiile în care Ansamblul „Doina Bascovului” al Casei de Cultură „Adriana Trandafir” s-a calificat în finala „Duelului Ansamblurilor” pus la cale de echipa emisiunii „La Măruţă” de la ProTv.

În cadrul emisiunii de săptămâna trecută au fost prezentaţi şi susţinătorii din Bascov ai ansamblului, unde echipa La Măruţă a filmat în urmă cu câteva zile. La București, au fost alături de artişti primarul Gheorghe Stancu şi viceprimarul Gheorghe Nedelea, consilieri locali, părinţii copiilor şi mulţi suporteri.
„Doina Bascovului”, coordonată de managerul Lorena Toma şi susţinută în platou de către primarul Gheorghe Stancu, s-a duelat, miercurea trecută, cu un grup similar de artişti din Piatra Neamţ. În marea finală din 19 februarie se vor duela, pe ritmuri româneşti, sub privirile unei ţări întregi cele mai votate ansambluri, iar cel care va obţine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câştiga titlul suprem. Iniţial, ei au fost selectaţi printre cele 24 de ansambluri, cele mai bune din ţară, în urma voturilor date de telespectatori.

În semifinala săptămâna trecută, argeşenii au avut un procent de 52%  din voturile telespectatorilor. Ca şi la etapele precedente, dansatorii au fost acompaniaţi de taraful format din patru instrumentişti, sub bagheta dirijorului Cătălin Iancu.
Lorena Toma, șefa Casei de Cultură Bascov: Ne-am mobilizat rapid, pregătind o coregrafie de excepție. Maestrul coregraf Dorin Oancea, căruia îi mulțumesc și pe această cale, a reinventat, pentru noi, un joc călușăresc, specific sudului Munteniei. Coregrafia noastră, dar și suita muzicală, cu un ritm alert, au cucerit publicul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea