Dan Manu îl contrazice pe ministrul Educației

# „Mai avem numai șase localități care mai au de rezolvat problemele cu WC-urile”, a precizat președintele CJ Argeș
Argeșul se află în topul județelor care au școli cu grup sanitar în fundul curții. Chiar ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a publicat pe pagina sa de Facebook lista „rușinii naționale”.  Argeșul se află pe locul șase, cu 104 unități școlare cu grup sanitar în exterior, după județe ca Vaslui – 389, Suceava – 219, Botoșani – 207, Iași – 207, Mehedinți – 118.

Ministrul Liviu Marian Pop „îndrăznește să creadă” că pe timpul guvernării PSD-ALDE vor dispărea la unitățile școlare wc-urile în fundul curții. „Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face ca toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor. #indraznestesacrezi”, a menționat ministrul pe Facebook.

Manu omite să spună, concret, câte unități școlare mai au toalete în fundul curții

Poziția fruntașă în ierarhia județelor în care școlile încă mai au grupuri sanitare în exterior a fost dezbătută și în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean de joi, 25 ianuarie. Consilierii județeni din partea PNL și PMP au făcut referire la această listă a rușinii, dar au fost opriți brusc de Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș care a ținut să precizeze că lista transmisă de ministrul Liviu Pop e neactualizată. „E dureros că nu știți că mai avem numai șase localități care mai au de rezolvat problemele cu WC-urile”, a afirmat Dan Manu, în cadrul ședinței. Totuși, Dan Manu a uitat sau poate nu a vrut să precizeze, exact, câte unități școlare mai au toalete în fundul curții. Consilierii județeni din opoziție au vrut să întrebe, concret, câte unități școlare au grupuri sanitare în exterior, dar Manu le-a tăiat rapid elanul, menționând că subiectul nu face parte din ordinea de zi a ședinței.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea