În două săptămâni, deputatul Radu Vasilică ar putea fi externat

După cum știți, deputatul Radu Vasilică a fost grav rănit pe 25 noiembrie într-un accident de motocicletă. După mai multe zile de comă, perioadă în care a fost intubat, multiple fracturi de bazin şi de membre, şi o operaţie de amputare a unui picior, Radu Vasilică s-a întors, practic, din morți, fiindu-i oferită o a doua viață. Viață pe care parlamentarul vrea să o trăiască la maxim!
Radu Vasilică este internat, în continuare, la Spitalul Floreasca din capitală, iar starea de sănătate a acestuia este una foarte bună. După mai multe intervenții i-a fost refăcută și mâna dreaptă, unde acesta suferise multiple fracturi. De asemenea, prietenii săi, cei care l-au vizitat la spital, susțin că deputatul ar putea fi externat în maxim două săptămâni. Un accident în urma căruia îţi pierzi piciorul poate schimba radical viaţa unui om. Dar deputatul Radu Vasilică stă destul de bine cu moralul şi vrea să-şi continue mandatul de parlamentar. Acesta se deplasează în cârje și urmează ca în perioada următoare să dea comandă de o proteză performantă.
În momentul accidentului, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul. În prezent, dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform surselor noastre, Radu Vasilică nu a depus nicio plângere, iar până în prezent nu s-a realizat o expertiză tehnică. Totuși, apropiații deputatului susțin că acesta a primit din partea polițiștilor un raport din care reiese că nu el a fost vinovat de producerea accidentului. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea