„La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position pentru un minister”

# Cu zero miniștri în Guvernul Dăncilă, președintele PSD Argeș are planuri de viitor
Deși PSD Argeș a făcut propuneri pentru ministerele Economiei şi Transporturilor, județul nostru a rămas, din nou, fără ministru în Guvern. Senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a făcut mai multe referiri, la conferința de presă susținută săptămâna trecută la partid, despre motivul refuzării postului de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul Dăncilă. Lipsa oamenilor pregătiți în domeniul comunicațiilor a avut un cuvânt greu de spus…
„Pentru Argeș ni s-a oferit postul de ministru al Comunicațiilor. Am avut discuții cu colegii din Biroul Permanent și neavând un om care să se priceapă în acest domeniu ne-am hotărât să nu facem o propunere în acest sens. Nefiind de specialitate, doar de dragul de a da pe cineva acolo, am ales să nu intrăm în Guvern pentru acest post. La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position. Vom alege un minister la prima remaniere”, a precizat Șerban Valeca.

„Decât de a avea un ministru numai ca să-l avem, mai bine pe cineva care poate să ajute”

Valeca spune că pentru Argeș, în acest moment, este mai important un post de secretar de stat la Ministerul Transportului care să lămurească situația autostrăzii Pitești-Sibiu. Șeful de la Drumurile Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță, este propunerea PSD Argeș pentru un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.
”Mai important decât de a avea un ministru numai ca să-l avem este  să avem pe cineva care poate să ajute. Am solicitat la Comitetul Executiv un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Motivația principală este faptul că nu mai reușim să aflăm adevărul despre situația Autostrăzii Pitești-Sibiu. Viitorul secretar de stat va avea ca prioritatea acest proiect. Va mai avea în vedere şi centura de vest a Piteștiului”, a mai spus președintele PSD Argeș. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea