Marian Hiru a promovat concursul de manager la Serviciul de Ambulanță Argeș

# Fosta directoare, Luminița Paul, a absentat la cea de-a doua probă, după ce la proba scrisă a fost admisă
În luna ianuarie, Ministerul Sănătății a scos la concurs posturile de manager general de la serviciile de ambulanță din țară. Astfel, la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș s-au înscris la concurs directorul interimar, dr. Marian Hiru, și fostul director, dr. Luminița Paul. Pe 22 ianuarie s-a organizat prima probă, respectiv testul grilă de verificare a cunoștințelor de management.

Ambii candidați de la SJA Argeș au fost admiși. Marian Hiru a obținut  nota 9,40, în timp ce contracandidata sa, Luminița Paul, mult mai puțin - 7,60. Pe 30 ianuarie, concursul a continuat cu susținerea proiectului de management, la care directorul Marian Hiru a obținut nota 8,50.

În schimb, fosta directoare de la SJA Argeș, dr. Luminița Paul, a fost dezamăgită de rezultatul de la prima probă și a luat decizia de retragere de la concurs, fiind absentă de la susținerea proiectului. Marian Hiru a terminat cu un nou succes și ultima probă a concursului pentru funcția de manager general la SJA Argeș.
La interviu, acesta a obținut nota 9,08. Ca urmare a celor trei rezultate obținute, doctorul Hiru câștigă detașat concursul de manager. Marian Hiru a preluat funcția de director interimar la SJA Argeș în aprilie 2017. Fost medic la Staţia de Ambulanţă din Curtea de Argeş, el a mai fost și director al Spitalului de la Domnești. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea