Eveniment frumos, reeditat de Camera de Comerț și Industrie Argeș

# ”Femeia – manager de succes” – o seară specială, dedicată afaceristelor din Argeș
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (CCIA Argeș) pregătește, în seara zilei de 2 martie, sărbătoarea primăverii: Femeia - Manager de Succes, pentru doamnele și domnișoarele din mediul de afaceri local care, prin activitatea lor, au atras atenția dar și admirația tuturor.
George Caval, președinte CCI Argeș: ”Este, de fapt, o reeditare, o reluare a unei idei frumoase, a unui eveniment pe care Camera de Comerț l-a organizat, înaintea venirii mele aici, în multe ediții. Din motive necunoscute, această inițiativă s-a înterupt. Noi încercăm, acum, să concepem o întreagă săptămână dedicată femeii  aici, la CCI. Încercăm să realizăm o sărbătoare prin care să cinstim femeile argeșene, în special pe cele manager. Programul evenimentului va fi unul elevat, însă cu accente moderne: invitatele vor fi primite de un cvartet de coarde, urmând o cină festivă, pe acorduri de muzică folk, discotecă, tombolă cu premii… și o surpriză pe care o păstrăm până în seara cu pricina. Participantele vor primi, desigur, diplome.”
Evenimentul este găzduit central, de restaurantul hotelului Victoria din Pitești, și este prevăzut a se încheia târziu, în noapte.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea