Raed Arafat, mulțumit de ceea ce s-a realizat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului de Pediatrie

# Arafat nu a venit la Pitești cu rezultatul anchetei în cazul bebelușilor îmbolnăviți cu SHU, dar promite că dotările actuale de la spital pot salva copiii aflați în stare gravă
Săptămâna trecută, Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a aflat în vizită oficială în județul Argeș. Acesta a participat la bilanțul ISU Argeș și a vizitat Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie aflat în subordinea CJ Argeș. Întrebat dacă, odată cu venirea la Spitalul de Pediatrie Pitești, a adus și rezultatul anchetei în cazul celor trei bebeluși care au murit în februarie 2016, diagnosticați cu sindrom hemolitic-uremic (SHU), Raed Arafat  a precizat că de această dată vizita sa a fost strict legată de centrul de primiri urgențe, investiție ce a fost inaugurată în urmă cu doi ani. Șeful DSU s-a arătat mulțumit de dotări, compartimentare și de condițiile de la UPU și a discutat cu angajații de la urgențe.
„Nu am rezultatul acum. Eu am venit la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie ca să văd ce s-a realizat. Iar despre acest lucru chiar pot să îi felicit pentru ce au făcut. Este o unitate care respectă reglementările din domeniu: camera de resuscitare și celelalte dotări care le au. Pe lângă dotări, unitatea este bine compartimentată și destul de spațioasă. Cu certitudine dacă vine un copil într-o stare gravă are toate șansele de a fi salvat”, a precizat Raed Arafat, secretar de stat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea