Vicele Apostoliceanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei pe Facebook

Odată ce a devenit viceprimarul municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu s-a transformat într-un purtător de cuvânt al Primăriei pe Facebook. Îl găsim comentând aproape la orice postare legată de activitatea primăriei sau privind nemulțumirile cetățenilor față de instituția pe care o reprezintă. Își face vicele Apostoliceanu, prin acest mod de comunicare cu piteștenii, campanie electorală? Rămâne de văzut la următoarele alegeri! Până atunci, viceprimarul răspunde la întrebările oamenilor și atunci când se află în delegație pe la diferite ministere sau instituții.
Nu mică ne-a fost surpriza să aflăm că, deși era plecat ca reprezentant al Primăriei la diferite instituții publice din capitală, pentru a rezolva probleme de interes pentru comunitate, Apostoliceanu, om grijuliu, își făcea timp să mai răspundă și cetățenilor pe Facebook.
Președintelui României, Klaus Iohannis, o parte din succesul la alegerile președințiale i l-a adus popularitatea de Facebook. Se pare că și Sorin Apostoliceanu apelează la aceeași cheie pentru succes.

Un grup pe Facebook, mai actualizat de Apostoliceanu decât site-ul Primăriei Pitești

De curând, răspunsurile și postările dese ale viceprimarului pe grupul Info Trafic Pitești a obligat administratorii să posteze un mesaj în care roagă membrii grupului să posteze doar ceea ce este legat de trafic: „Dragi membri, în caz că ați uitat, acest grup se numește INFO TRAFIC PITEȘTI, nu "Alo, domnule primar", nu "Primăria Pitești", nu "reclamații și sesizări". Domnul viceprimar Sorin Apostoliceanu va răspunde tuturor, chiar și atunci când exprimarea voastră nu ar merita asta. Haideți sa respectam regulamentul grupului și să postăm DOAR INFORMAȚII PRIVIND TRAFICUL DIN MUNICIPIUL PITESTI”.
Iar Sorin Apostoliceanu chiar răspunde aproape tuturor, inclusiv la întrebarea dacă o căruță are voie să circule în Pitești. În schimb, același grup, Info Trafic Pitești, este mai actualizat ca site-ul Primăriei Pitești, de către Sorin Apostoliceanu, cu informații privitoare la organizarea circulației în municipiu.

„Lăsai orașul fără viceprimar, pagubă-n ciuperci... să-ți fie rușine”

Mai mult, săptămâna trecută, viceprimarul Apostoliceanu era gata sã fie lovit de o maşinã, tocmai când traversa o stradă din municipiu, pe culoarea verde pentru pietoni, iar întâmplarea nu avea cum să nu rămână nepovestită și pe Facebook. Ca sã atragã atenţia asupra incidentului, mai în glumă mai în serios, Apostoliceanu i s-a adresat direct şoferului, pe grupul Info Trafic Piteşti.
„AG-70-TSR, culoarea roșie a semaforului înseamnă că trebuie să lași pietonii să treacă... lăsai orașul fără viceprimar, pagubă-n ciuperci... să-ți fie rușine”. Postarea a strâns aproape 500 de aprecieri, la momentul redactării textului. A strâns și comentarii, o parte pozitive, dar mai mult negative, fapt ce l-a obligat pe viceprimar să roage administratorii grupului să oprească comentariile. A.V.

Click AICI pentru a vizualiza mesajele viceprimarului Sorin Apostolniceanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea