UN NOU PREMIU PENTRU ORAŞUL MIOVENI

În data de 5 Februarie, în Paris, la Biroul Consiliului Europei a avut loc întâlnirea anuală de coordonare a evenimentului „Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale” (SEDL) şi ceremonia de premiere a oraşelor care s-au implicat activ în promovarea manifestării și dezvoltarea spiritului civic.
Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale - doamna Gaye Doganoglu şi domnul Dimitri Marchenkov - Director Adjunct în cadrul Departamentului de Cooperare şi Relaţii Externe.
Mioveniul a obținut diploma “Partener de 12 stele” din partea Congresului Autorităților Locale și Regionale pentru organizarea activităților de promovare a democrației locale desfășurate în octombrie 2017 în orașul argeșean. Oraşul Mioveni a primit această distincţie  pentru a treia oară consecutiv. Delegația din Mioveni a participat alături de omologi din orașe din alte țări: Ucraina, Suedia, Turcia, Polonia, Portugalia, Franţa, dar şi  de Râmnicu Vâlcea - România.
Fiecare participant la reuniune a prezentat exemple de bune practici din evenimentul Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale, desfăşurat în perioada 9 – 15 octombrie 2017.  De asemenea, au avut loc discuţii şi dezbateri privind perioada de desfăşurare a activităţilor şi tematica evenimentului Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale pentru anul 2018.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea