Viitor de aur țara noastră are! Țîcă și Țîță - cei mai noi reprezentanți, în consiliul local, ai locuitorilor comunei Bradu

Așa cum scriam spre sfârșitul anului trecut, PAM (Partidul pentru Argeș și Muscel), creație proprie și personală a fostului senator Mircea Andrei, al cărei reprezentant de frunte, în Bradu, este fostul primar Florin Frătică, a dat o nouă lovitură de imagine! Două noutăți pe piața transferurilor tocmai au fost promovate în funcția de consilier local. Este vorba de Țîcă și Țîță, ce i-au schimbat pe mai puțin performanții (la vot) Anghel Motolea şi Florentin Luca, ambii de la Partidul pentru Argeş şi Muscel. Organizaţia de la Bradu condusă de Florin Frătică a decis, oficial, ca cei doi ultimi consilieri să fie demişi din Consiliul Local pentru că nu şi-au plătit cotizaţiile la partid.  În  realitate, cei doi au votat ”pentru” atunci când s-a pus în discuție alegerea viceprimarului comunei, în persoana PSD-istului  Gheorghe Negoi.

PAM, PAM! ”Țîcă” și ”Țîță”, chef mare după accederea în forul de conducere al localității

Partid proaspăt intrat pe scena politică, având ca locomotivă pe fostul senator Mircea Andrei, PAM a făcut, ca orice partid nou, compromisuri. Poate, însă, cele mai mari dintre acestea s-au făcut la Bradu, începând cu Florin Frătică. Nici continuarea, după cum se vede, nu este deloc fericită. Promovați, iată, ca reprezentanți de frunte ai comunității, sunt Țîcă (Soare Cristinel), proaspăt demisionar din postul de om de cultură numărul unu al comunei, și Țîță (Stancu Alexandru), șofer ocazional al lui Florin Frătică. După cum v-ați dat seama, e vorba de două porecle, care de care mai (ne)fericită.
Cei doi proaspeți consilieri locali au fost în culmea fericirii, în special Cristinel Soare, alias Țîcă, ce a făcut mare baieram după numire, la spălătoria auto pe care o deține (nu și în acte) vis-à-vis de Primăria Bradu.
Brădenii, așadar, își pot vedea, liniștiți, de ale lor. În forul de conducere al comunei au mai nimerit doi specialiști care le vor reprezenta interesele. Ale lor sau ale unei părți mici, foarte mici, însă foarte avide...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea