ANSAMBLUL ”PLAI DE DOR”, ÎN CHINA

Pe 16 februarie, Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor” Mioveni, pregătit de cunoscutul coregraf Cătălin Oancea, a plecat în China, unde va participa la ”Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018”. Evenimentul organizat în perioada 16-21 februarie se află la cea de-a 15-a ediție și este unul dintre cele mai mari organizate anual în Beijing și marchează Anul Nou Chinezesc. Orașul Mioveni are onoarea de a fi invitat să participe pentru a doua oară în ultimii 3 ani.
Delegația este formată din 5 oficiali (reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local) și 21 de artiști din cadrul Centrului Cultural Mioveni.
Luni, 19 februarie, delegația din Mioveni va fi primită  de către Ambasadorul României în Republica Populară Chineză - E.S. dl. Basil  Constantinescu, iar ansamblul ”Plai de Dor” va susține și un spectacol, în spațiul diplomatic, dedicat Centenarului.
La ”Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni vor susține 8 spectacole, alături de alte ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, China, precum și din  alte state asiatice, care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea