Șerban Valeca a cerut reconfirmarea în fruntea PSD Argeş

Pe 16 februarie, s-a întrunit Comitetul Executiv extins al PSD Argeş, format din preşedinţii de organizaţii, primarii, parlamentarii şi consilierii judeţeni PSD.
În debutul sedinţei, preşedintele Şerban Valeca a solicitat un vot privind acordarea încrederii şi susţinerii, în continuare, pentru preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Argeş. Această solicitare s-a facut în urma comentariilor şi dezinformărilor apărute în spaţiul public privind eventuala lipsă de încredere din partea unor şefi de organizaţii sau primari. Deși, în unanimitate, CEx PSD Argeş a votat pentru, la sfârșitul întâlnirii tot s-au găsit voci printre pesediști care susțin că au fost luați pe nepregătite la începutul ședinței de Valeca care ar fi cerut pe repede înainte o reconfirmare pentru el în fruntea organizației.
În timpul ședinței, s-au facut trei propuneri pentru ocuparea unor funcții politice de secretari de stat pentru Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei şi ANPC. Totodata, s-a propus suplimentarea cu un post pentru secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, cu observaţia că postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice se menţine. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea