Apia Argeș - plăți de 31 milioane de euro pentru fermierii care au depus cerere de plată în cadrul campaniei 2017

În județul nostru au fost depuse la APIA Argeș 23.078 cereri de plată în cadrul campaniei 2017. Directorul Marius Stroescu ne-a precizat că s-au făcut până săptămâna trecută plățile finale la 98% dintre cazuri. Astfel, în Argeș s-au plătit 31 de milioane de euro. La nivel național, până la data de 15 februarie 2018, s-a autorizat la plată un număr de 753.357 fermieri unici care au depus Cerere de plată în cadrul Campaniei 2017, anunță APIA într-un comunicat de presă Marius Stroescu, direcorul Apia Argeș, atrage atenția fermierilor argeșeni că în perioada 1 martie – 15 mai pot depune Cererile Unice de Plată pentru campania 2018 la Apia Argeș.
”S-a demarat Campania de informare a fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anul 2018, sub sloganul: „Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!”. Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA, în perioada 01 martie – 15 mai 2018. Am rugămintea ca primarii să le elibereze la timp fermierilor adeverințele cu înscrisuri agricole”, a precizat directorul Marius Stroescu.
Săptămâna aceasta toți directorii APIA din țară au fost chemați pentru instruire privind modul de desfășurare a noii campanii. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea