„Domnule Manu, când facem autopsia sănătății argeșene?”

# Narcis Sofianu despre problemele de la Spitalul Județean

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, atrage atenția asupra neregulilor de la Spitalul Județean Argeș, ci implicit din sănătatea argeșeană. Sofianu este revoltat de faptul că la Spitalul Județean Argeș s-a furat un milion de euro, fapt sesizat de DIICOT, iar conducerea Consiliului Județean nu a luat nici măcar o măsură. Reamintim că în septembrie 2017, mascații au descins la Spitalul Județean, procurorii DIICOT reținând-o pe contabila spitalului, Amalia Dumitrașcu. Aceasta ar fi prejudiciat unitatea folosindu-se de firma Rivertex, ai cărei patroni îi erau prieteni. În schimbul banilor, firma nu a livrat niciun medicament spitalului. Prejudiciul creat a fost sesizat și în raportul Curții de Conturi.
„Am o întrebare pentru domnul președinte al Consiliului Județean, când facem autopsia sănătății argeșene? Știu că era moartă înainte de venirea dumnealui la Consiliul Județean. Când facem o prezentare publică ca să știm și noi cum s-a împărțit milionul de euro pe care l-a descoperit DIICOT-ul la Spitalul Județean ca fiind furat? Să știm și noi cum a fost posibil că la Consiliile de Administrație de la spitale sunt numai oameni competenți de la PSD care nu au legătură cu specialitatea pe care sunt acolo, dar au feeling-ul acela de partid care nu dă greș niciodată. Cum e posibil să nu existe nici măcar demisia unei femei de serviciu din Spitalul Județean? Măcar o femeie de serviciu putea să fie demisă, o doamnă înainte de a ieși la pensie… Ați auzit ca vreun membru al comisiei de audit care a semnat în fiecare an cu felicitări pentru sfertul de milion de euro care s-a furat, patru ani la rând, să vină măcar să-și prezinte scuze la colțul blocului?”, a precizat consilierul local Narcis Sofianu, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș.

„Este inacceptabil, domnule Manu!”

Președintele Consiliului Județean Argeș a fost criticat și de vicepreședintele PNL Argeș, Gelu Tofan, dar de această dată pe subiectul deszăpezirilor desfășurate în județ săptămâna trecută.
„Este inacceptabil, domnule Manu! Ce faceți? Vă osteniți doar să cărați imensele salarii cu diplomatele. Nici nu mai știți cum să le cărați la cât sunt de mari, iar starea noastră a drumurilor ați lăsat-o de izbeliște. Cine o să plătească victimelor accidentelor care au avut loc în această perioadă din cauza inconvenientelor create în urma deszăpezirilor?”, a declarat Gelu Tofan.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea