Primarul și viceprimarul de la Băbana, la deszăpezit alături de locuitori

# „Ar trebui să vă ia exemplu mai multi primari!!!”, au precizat pe Facebook simpatizanții edilului Bebe Ivan
După ce ninsorile și viscolul au pus stăpânire și în localitatea Băbana, conducerea Primăriei s-a pus pe treabă! Îmbrăcați gros, cu căciulă, fular și mănuși, primarul Bebe Ivan și viceprimarul Gheorghe Marin au dat dovadă de seriozitate și respect față de locuitorii lor și au arătat că se implică cu adevărat pentru rezolvarea problemelor în comună. Au pus mâna pe lopată și în anumite cazuri s-au urcat pe utilajele de dezăpezire și au curățat drumurile pentru a putea fi practicabile.

„Statul în casă daunează sănătății”

Gestul primarului a fost imediat apreciat pe pagina sa de facebook. Sute de oameni au apreciat implicarea primarului din Băbana, indiferent de localitatea de domiciliu a acestora. Unele persoane l-au invitat pe Bebe Ivan să dea o mână de ajutor și în localitățile lor. „Ar trebui să vă ia exemplu multi primari!!! Felicitari!” sau „Sunteți tare domnule primar, dați exemplu și la alți primari!”, sunt doar o parte din comentariile postate pe rețelele de socializare. Edilul Bebe Ivan a și răspuns la unele comentarii:
„În 14 ani nu am avut concediu medical decât 3 zile, când m-am operat, statul în casă daunează sănătății”, a precizat primarul. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea