Tribunalul Specializat Argeș a decis intrarea în faliment a societății Building Astrom

# Problemele pentru Marian Drăgoi, patronul Buiding Astrom, continuă! A fost executat și de o firmă din Ștefănești
În  2015, Building Astrom SRL, firma patronată de Marian Drăgoi (foto) s-a recunoscut în incapacitate de plată şi a formulat cerere de deschidere a procedurii generale de insolvenţă. Mai multe primării din Argeș, mai exact Pitești, Mioveni, Moșoaia și Dârmănești, patru bănci și peste o sută de firme se regăsesc printre creditorii societății. Peste 130 de creditori au de recuperat circa 25 de milioane de lei.  Agenția Națională de Administrare Fiscală este unul dintre cei mai „generoși” creditori cu o creanță totală de aproape 4 milioane de  lei.

Pe 10 noiembrie 2017, Tribunalul Specializat Argeș a dat și „lovitura de grație” societății Building Astrom, până nu de mult una dintre companiile de construcţii importante din judeţ. „Infirmă planul de reorganizare propus de debitor. În temeiul la art. 145 alin.1, lit. B din Legea nr. 85/2014 Decide intrarea în faliment a debitorului, prin procedură generală. În temeiul art. 145 alin.2 din lege Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare. Desemnează lichidator provizoriu pe practicianul în insolvenţă CITR Filiala Bucureşti SPRL”, se arată în hotărârea instanței. Următorul termen al procesului a fost stabilit pe 20 martie.

Bloc, aflat în proprietatea Building Astrom - scos la licitație

Casa de Insolvență Transilvania Filiala București SPRL a scos, încă din vara anului trecut, la licitație un bloc și mai multe terenuri aflate în proprietatea firmei argeșene situate în comuna Moșoaia, localitatea Smeura. Au fost scoase la licitație cinci apartamente cu 2 camere cu suprafețe utile cuprinse între 53,6 și 56,9 m + terase de 5,3 mp, cu prețuri de pornire între 34.594 și 36.642 euro. A mai fost organizată o licitație pentru patru garsoniere, cu suprafețe utile de 32 mp + terase de 3,5 mp, cu prețuri de pornire cuprinse între 21.473 și 22.892 Euro, pentru un apartament cu 3 camere situat la parter, suprafață utilă 71,53 mp + terasă 5,34 mp, preț de pornire 43.252 Euro și mai multe terenuri.

GE Park Logistics l-a executat silit pe Marian Drăgoi pentru recuperarea a 1,2 milioane lei

Iar pentru Marian Drăgoi problemele nu s-au încheiat aici. O firmă din Ștefănești, GE Park Logistics, l-a executat silit pe Marian Drăgoi în calitate de garant ipotecar ai Building Astrom pentru recuperarea creanțelor în valoare de peste 1,2 milioane lei. Cum acesta nu a achitat creditoarei debitul în termenul stabilit în somația de plată, s-a trecut la executare silită, fiind scos la vânzare, prin licitație publică spațiul comercial situat în Pitești pe Bulevardul I. C. Brătianu. Pe 20 martie se  va organiza la sediul BEJ Gigoi Emil o licitație de vânzare a respectivului spațiu comercial cu o suprafață de 182,336 mp, prețul de începere a licitației fiind de 674.170,5 lei.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea