Dosarul agresorilor polițiștilor din Curtea de Argeș - în pronunțare

Recursul celor doi agresori ai subcomisarului Laurenţiu Iordache şi ai agentul principal Cornel Oprescu este în pronunțare la Curtea de Apel Pitești. Instanța urmează să dea o hotărâre definitivă în acest dosar luni, 12 martie. Judecătorii au amânat de două ori pronunțarea până în acest moment.
Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în primă instanță, pe 27 iunie 2017, i-a condamnat la pedeapsa cu închisoarea pe cei doi agresori ai polițiștilor din Curtea de Argeș. Cosmin Dincuță a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, pedeapsă la care se vor mai adăuga 1.197 zile închisoare dintr-un rest de pedeapsă neexecutat pentru o altă condamnare din 2015. În ceea ce îl privește pe Mucenic Curpaș, acesta a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu executare. De asemenea, dacă la recurs se va menține sentința, Cosmin Dincuță va trebui să plătească 17.500 lei despăgubiri către Laurențiu Iordache și 30.500 lei către Cornel Oprescu.
Vă reamintim că agresiunea față de cei doi polițiști a avut loc în cursul nopţii de 15 spre 16 ianuarie 2016 în parcarea din faţa Bisericii Domneşti din municipiul Basarabilor. Aflat în misiune, subcomisarul Laurenţiu Iordache, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş, patrula împreună cu agentul principal Cornel Oprescu. Ajunşi în parcarea de la Biserica Domnească, poliţiştii s-au întâlnit cu doi indivizi băuţi, care tocmai ieşiseră dintr-un bar. Unul dintre ei şi-a amintit că subcomisarul Iordache îl anchetase într-un dosar penal şi din această cauză a ajuns la închisoare. Ca să se răzbune, interlopii s-au repezit asupra poliţiştilor şi au început să îi bată. În scurt timp de la săvârșirea faptei, agresorii polițiștilor au fost identificaţi ca fiind Constantin Cosmin Dincuţă şi Mucenic Curpaş, ambii din Curtea de Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea