La Săpata a început a doua ediţie a taberei de pictură intitulată ,,ICOANA DIN SUFLETUL COPILULUI”

# Micu Aurel, managerul  firmei Beto Construct,  este unul din sponsorii  acestui proiect iniţiat  de Constantin Stanciu,  primarul comunei Săpata. Luni 11 iulie, la Săpata a avut loc deschiderea celei de-a doua ediţii a taberei de pictură cu titlul ,,Icoana din Sufletul Copilului”. Acest proiect a fost iniţiat de domnul primar din Săpata, Constantin Stanciu, care  reprezintă un proiect de suflet şi care a dovedit că de la an la an ia amploare.
Deschiderea a avut loc la Căminul Cultural din Săpata de Jos, unde au participat elevii înscrişi la această tabără, preoţii din comună - care au binecuvântat acest proiect, cadre didactice de la fiecare şcoală participantă, managerul firmei Beto Construct, Micu Aurel, acesta fiind unul din sponsorii principali al acestui proiect. La acest eveniment au luat parte şi aleşii locali din zonă, deputatul Sorin Pandele - care a sprijinit pe cât posibil activităţile culturale din zonă, primarul comunei Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan - care aşa cum ne-a obişnuit este mereu aproape de aceste activităţi. Sigur că nu putea să lipsească fondatorul acestui proiect, primarul comunei Săpata, Constantin Stanciu. La acest proiect s-au înscris elevi ai şcolilor din Săpata, Mârghia, Sămara, Cocu, dar şi elevi de la şcolile din oraş veniţi în vacanţă pe la bunici. Mai sunt aşteptaţi şi elevii  Şcolii nr. 79 din Bucureşti ce au participat şi la prima ediţie a acestei tabere.
,,Astăzi trăim un moment emoţionant atât pentru noi cât şi pentru copii. Se deschide a doua ediţie a taberei de pictură ,, Icoana din Sufletul Copilului”. Aşa cum vorbeau şi preoţii, chipul icoanei este chipul lui Dumnezeu, fereastra către Dumnezeu.
Sperăm să rămânem impresionanţi la finalul acestei tabere de pictură, unde în urma jurizării copiii vor primi o serie de premii”, a declarat Constantin Stanciu, edilul comunei Săpata. Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea