Băiatul lui „Ibrahim” a rămas în grija bunicii

# Pastorul din Mușătești și peste 20 de familii au cerut instanței ca băiatul „teroristului” să rămână în grija bunicii sale

În dosarul lui Cătălin Ionuț Bălan, de la Curtea de Apel Pitești, în care acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de terorism, au fost depuse zeci de adrese din partea locuitorilor din comuna Mușătești.

Pastorul de la biserica din Vâlsănești și peste 20 de familii din Mușătești au cerut instanței ca băiatul lui „Ibrahim” să rămână în grija bunicii sale Maria Bușcu, mama inculpatului, și să nu fie plasat într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Aceștia se angajează că îl vor sprijini pe Abdelkader Yonuț, în vârstă de cinci ani, astfel încât să rămână în grija bunicii sale.  „Consider că minorul Bălan Abdelkader Yonuț să nu fie dat la un centru de stat, deoarece îl voi sprijini întru cele necesare traiului alături de bunica lui”, a menționat pastorul Ion Ban, de la biserica din Vâlsănești-Mușătești, în dosarul penal al lui Cătălin Ionuț Bălan.

Primarul de la Mălureni: „Băiatul a rămas în grija bunicii sale”

Pe acest subiect am stat de vorbă și cu primarul de la Mușătești, Constantin Oancea, care ne-a precizat că DGASPC Argeș l-a lăsat pe minor în creșterea buncii sale. „A rămas în continuare la bunica sa. Noi am fost de mai multe ori la locuința lor. Le-am adus lemne… A fost și o comisie de la DGASPC Argeș acolo. Știu că îndeplinit toate condițiile, iar minorul a rămas în grija bunicii sale”, ne-a precizat edilul. 
De asemenea, primarul Constantin Oancea i-a făcut și o caracterizare în dosar lui „Ibrahim”, despre care spune că își întreținea fiul și mama și că nu a avut un comportament neadecvat în localitate. „Numitul Bălan Ionuț Cătălin de când s-a mutat în comuna noastră și până când a fost reținut a fost angajat la o firmă de construcții făcând naveta la Pitești. Din banii pe care îi câștiga își întreținea fiul și mama, dar reușise și să strângă și niște materiale de construcție pentru a renova o cameră din locuința în care stăteau. Pe toată perioada cât a locuit în comuna noastră Bălan Ionuț Cătălin a avut un comportament adecvat, nu a fost implicat în scandaluri sau alte evenimente neplăcute”, se arată în caracterizarea făcută de primarul comunei Mușătești, Constantin Oancea, în dosarul penal al lui Cătălin Ionuț Bălan. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea