Iani Popa... bla, bla, bla-uri

Iani Popa : „Deja băieţii ăştia nu mai sunt cu picioarele pe pământ. Sunt undeva în stratosferă. Când or fi cu picioarele pe pământ, poate ne vom mai întâlni. Până atunci, nu”.
Se pare că duritatea şi convingerea cu care Constantin Nicolescu a făcut declaraţii săptămâna trecută, l-au încurajat şi pe Iani Popa. Acesta declară că adversarii săi politicii, numiţi de dânsul “băieţii ăştia” (între noi fie vorba, l-a plagiat pe Nicolescu), sunt undeva în stratosferă. Sunt scârbită de astfel de declaraţii politicianiste. Iani Popa până acum a stat în spatele biroului de la partid şi a făcut declaraţii în timpul conferinţelor de presă, sau, şi mai rău, invada toate căsuţele de mail ale presei cu comunicate de presă, comunicate la care sunt convinsă că avea o foarte mică contribuţie, sau chiar deloc. M-am săturat de bla,bla,bla-uri din astea care nu ne spun nimic. Nu mai vreau să văd politicieni care nu fac nimic, dar dau declaraţii. De ce nu a ieşit Iani Popa să facă ceva pentru cetăţeni? Cu ce mă încălzeşte pe mine ca alegător că acesta îmi spune că “băieţii ăştia” de la putere sunt în stratosferă? De ce nu ia atitudine acest domn Iani Popa şi să ia băieţii ăştia de o aripă, să dea cu ei de pământ, poate aşa vor reveni cu picioarele pe pământ. De ce nu face nimic domnul preşedinte al PNL nici măcar pentru primarii săi? De ce este acuzat chiar de primarii PNL că nu a trecut prin comune de foarte mult timp? Acum, în spatele lui Nicolescu, simte că e puternic? Nicolescu cu bunele şi cu relele sale, a traversat Argeşul în lung şi în lat de nenumărate ori, e cunoscut în toate cătunele judeţului, pe când Iani Popa nu-şi poate murdări pantofii scumpi prin uliţele neasfaltate.
Mai mult, în urmă cu o lună şi ceva domnul Iani Popa era pe scena din Costeşti alături de “băieţii aştia”, însoţit şi de colegul său de partid, domnul deputat Andrei Gerea (mă scuzaţi, am uitat că la Costeşti e în alianţă cu PDL-ul). Culmea este, după cum vedeţi şi în poze, nu se simţea deloc nici mai prejos, nici mai presus de pdl-iştii cu care stătea cot la cot, mie chiar mi s-a părut că îi place baia de mulţime alături de PDL. Acum ce să înţeleg? La acea vreme şi domnul preşedinte al PNL Argeş era în stratosferă, sau adversarii săi erau cu picioarele pe pământ? Sau domnul Iani Popa s-a simţit cumva vizat de spusele domnului Nicolescu şi s-a gândit să calce prin stratosferă pentru a nu fi văzut că a călcat sau va mai călca strâmb? L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea