Direcția Silvică Argeș îl execută silit pe Nicolae Ivănescu

La Judecătoria Pitești există un dosar de încuviințare executare silită în care creditor este Regia Națională a Pădurilor Romsilva – prin Direcția Silvică Argeș, iar debitor este omul de afaceri Nicolae Ivănescu, acționarul majoritar de la Hotel Muntenia. Cum Ivănescu nu a respectat contractele de prestări servicii încheiate cu Direcția Silvică Argeș, instituția condusă de Armand Chiriloiu va apela la BEJ Emilia Mateescu pentru a-l executa silit pe „Nenea”. Judecătoria Pitești a decis pe 6 martie încuviințarea executării silite: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea instanței. Pe surse, am aflat că Nicolae Ivănescu și-a dat pădurea din zona Topoloveni și Costești în paza Direcției Silvice Argeș, dar nu a mai plătit pentru serviciile silvice oferite. Este vorba de mai multe contracte încheiate între Direcția Silvică Argeș și Nicolae Ivănescu, în valoare totală de 42.000 lei.

Și Ocolul Silvic Clăbucet îl execută silit pe Ivănescu

Un dosar asemănător a mai avut loc anul trecut când Ocolului Silvic Clăbucet din Vâlcea i s-a admis cerea de executare silită față de Nicolae Ivănescu, tot pentru neplata pazei la pădure. Șeful Ocolului Silvic Clăbucet, Marius Dumitru, a cerut încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 de lei. Ivănescu a deschis dosar de contestație la executare + suspendare executare împotriva Ocolului Silvic Clăbucet, dar cererile omului de afaceri au fost anulate. 
„Admite excepţia de netimbrare invocată de intimatul Ocolul Silvic Clăbucet. Anulează contestația la executare și cererea de suspendare a executării silite, ca netimbrate. Obligă pe contestator la plata către BEJ Buzatu Constantin a sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli de certificare și înaintare a dosarului de executare nr.218/2017. Ia act că intimatul Ocolul Silvic Clăbucet înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Piteşti”, se arată în hotărârea instanței pronunțată pe 23 februarie 2018.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea