Activități desfășurate în Argeș cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a pregătit o serie de activităţi dedicate comunităţii locale. La 3 aprilie 2018 se împlinesc 168 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române.

„Ziua Porților deschise” la Jandarmeria Argeş

Activitățile desfășurate în Argeș au debutat încă de weekendul trecut, când jandarmii argeşeni, împreună cu reprezentanţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” au fost prezenţi în VIVO! Piteşti și la Jupiter City unde au prezentat tehnica din dotare cât şi materiale educaţionale.
În această săptămână, pe 27 martie, începând cu ora 11.00 Jandarmeria Argeş (strada Smeurei, nr. 21) îşi „va deschide porţile”  pentru a putea interacţiona cu elevii instituţiilor de învăţământ din judeţul Argeş. Vineri, 30 martie, începând cu ora 11.00, jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi să participe la Cupa Presei la Tir, eveniment organizat în Poligonul Bascov.
Luni, 2 aprilie, începând cu ora 18.00, Jandarmeria Argeş organizează un spectacol artistic aniversar la Centrul Multifuncţional - Filarmonica Piteşti susţinut de artişti jandarmi sau din familia de jandarmi cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.
Activităţile se vor încheia marţi, 3 aprilie, ora 11.00, în Piaţa Vasile Milea din mun. Piteşti, când jandarmii argeşeni vor prezenta o serie de exerciţii demonstrative specifice detaşamentului mobil de intervenţie (modul de acţiune al jandarmilor în diferite situaţii tactice), exerciţii de disciplinare şi de intervenţie prezentate de jandarmii-conductori şi câinii de serviciu. Toate aceste activităţi vor culmina cu defilarea blocului de paradă pe itinerarul  Teatrul „Aşchiuţă” – Piaţa Vasile Milea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea