„Artă tradiţională în viziunea elevilor” la Secţiei de Etnografie și Artă populară a Muzeului Câmpulung

În perioada martie - aprilie 2018, în cadrul Secţiei de Etnografie și Artă Populară a Muzeului Municipal Câmpulung, de marți până duminică, între orele 09.00 - 17.00, este deschisă publicului larg expoziţia temporară „Artă tradiţională în viziunea elevilor”.
Expoziţia este realizată  în colaborare cu  Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești și constă din picturi realizate de copii de vârste diferite, din 33 de state ale lumii, pentru concursul internațional de pictură cu tema ”Podoabe de cap tradiționale din țara mea”, ediția VII-a, anul 2017.  Sunt expuse și obiecte confecționate tot de copii, în taberele de meșteșuguri de la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, constând  din păpuși în miniatură îmbrăcate în costume populare tradiționale zonelor Olteniei și Maramureș, covorașe din lână lucrate la gherghef, ouă încondeiate cu mărgeluțe, șiraguri de mărgele. Toate piesele au fost realizate sub îndrumarea meșterilor populari folosind diverse materiale ca: lemn, textile, mărgele, etc.
Biletul de intrare: 3 lei copii şi pensionari, 5 lei adulți, iar militarii și persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea