Școala de Muzică ”Gheorghe Gomoiu” se extinde!

Deschisă în urmă cu un an de fiul regretatului dirijor, Școala de Muzică  ‘’Gheorghe Gomoiu’’ din Călinești este pe punctul de a se extinde.
La deschidere, în toamna anului trecut, s-a pornit doar cu câteva secții, dar acum numărul acestora este într-o continuă creștere și a ajuns la 13. De asemenea și numărul copiilor înscriși a crescut foarte mult. Vorbim și de un program nou,  ’’Inițiere muzicală pentru pre-școlari’’ având foarte mulți copii cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Micuții muzicieni învață de la o vârstă fragedă arta frumosului.
Noua secție de canto clasic, este o ramură mai grea a artei, fiind  aleasă însă de copii din ce în ce  mai mult.
Mulți copii din școală au participat  la concursuri județene și naționale.  Chiar în aceste zile sunt copii trimiși în țară la diferite concursuri, cum ar fi concursul ”Fantezia muzicii și a dansului’’.
Managerul instituției este, în continuare, Eusebiu David, solist argeșean de muzica populară, proaspăt absolvent a două facultăți din cadrul Universității din Pitești,  licențiat în specializările Teologie Ortodoxă și Pedagogie Muzicală. Câștigător a numeroase premii de interpretare, Sebi David  își  găsește timp atât pentru a-i învăța pe micuți,  cât și pentru managementul întregii activități a  școlii. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea