Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă să se implice în programul educaţional „Şcoala altfel“

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti vine şi în acest an în întâmpinarea instituţiilor de învăţământ care derulează programul educaţional „Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, prin deschiderea porţilor Uzinei de Apă Budeasa şi staţiilor de epurare din Piteşti, Costeşti şi Topoloveni.
În acest sens, elevii şi cadrele didactice de la şcolile argeşene au posibilitatea să viziteze aceste obiective şi totodată să afle detalii despre istoria alimentării cu apă a oraşului Piteşti, precum şi informaţii despre procesele de potabilizare a apei şi de tratare a apelor uzate menajere. Programarea vizitelor se face în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Relaţii Clienţi, tel. 0348.807.105.
Prin aceste acţiuni, societatea Apă Canal 2000 speră să contribuie la conştientizarea tinerei generaţii în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea