Investiţie de 9 mil. euro într-o fabrică de componente auto la Piteşti

Compania germană Rochling investeşte 9 mil. euro într-o fabrică de componente auto la Piteşti  Grupul german Rochling va investi peste 9 milioane de euro într-o unitate de producţie a componentelor auto din plastic la Piteşti, după ce iniţial planificase amplasarea fabricii la Craiova, a declarat directorul de comunicare al companiei Ina Breitsprecher.
Conform zf.ro, Rochling va produce la Piteşti structuri de antifonare a motorului, recipiente pentru fluide şi admisii de aer pentru Ford România, precum şi grile din plastic pentru uzina Renault din Bursa, Turcia.
"Având în vedere proiectele viitoare de dezvoltare a fabricii din România, am decis într-un final relocarea proiectului de investiţii din Craiova la Piteşti", a precizat Breitsprecher.
Lucrările de construire a fabricii sunt în desfăşurare, iar începerea producţiei este planificată pentru trimestrul al doilea din 2012, când se va încheia prima etapă de investiţii, de 9 milioane euro. Grupul realizează afaceri anuale de peste un miliard de euro prin două divizii. Grupul are 6.000 angajaţi, care lucrează în 54 de locaţii din 20 de ţări.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea